GT Racing: Motor Academy HD

GT Racing: Motor Academy HD (Symbian ^3 & Anna)

Sterk racespel voor smartphones van Nokia

VOOR

  • Uitstekende 3D graphics
  • Goede besturing
  • Veel racewagens en circuits
  • Meerdere speelmodi
  • Replays uploaden naar YouTube

TEGEN

  • Werkt niet op oudere Nokia-modellen
  • Botsingen niet erg realistisch

Excellent
9

GT Racing: Motor Academy HD een prachtige gratis racegame voor Symbian. Met meer dan 100 wagens en talloze uitdagingen biedt de Gran Turismo-achtige simulator uren speelplezier.

Voor mobiele besturingssystemen is GT Racing: Motor Academy HD een exceptionele game. De graphics zijn schitterend, maar zwaar. Dit verklaart ook waarom oudere Nokia-modellen het spel niet aankunnen. In de simulatiegame beschik je over fraaie racewagens van merken als Ferrari, Audi en Lamborghini. Je mag je raceschoenen echter niet zomaar op de pedalen van deze parels plaatsen; eerst dien je via meerdere tests je 'rijbewijs' te halen. Zo leer je GT Racing: Motor Academy HD goed kennen.

De besturing in deze game is zoals je die van andere racespellen voor smartphones gewend bent. Je drukt rechtsonder op het scherm voor gas, je kantelt het toestel naar links of rechts tijdens de bochten en af en toe druk je links op de rempedaal. Weinig vernieuwend dus, maar GT Racing: Motor Academy HD reageert wel naar behoren. Via de opties heb je bovendien de mogelijkheid de gevoeligheid te kalibreren, om alles wat beter af te stemmen op jouw al dan niet hyperactieve polsen.

Heb je de test doorstaan, dan speel je GT Racing: Motor Academy HD verscheidene modi, waaronder Arcade en Career. Hierbij schaf je desgewenst gaandeweg racewagens en andere zaken aan.

GT Racing: Motor Academy HD demonstreert dat er veel mogelijk is op het Symbian-platform en doet tegelijkertijd uitkijken naar de volgende generatie racegames. Door de combinatie van schitterende 3D graphics, intuïtieve gameplay en uitgebreide inhoud is GT Racing: Motor Academy HD een ware (gratis) topper. Ben je een racefanaat, check dan ook meteen het spel Asphalt 6: Adrenaline.

Meeste downloads Racespellen voor Symbian

Meer
GT Racing: Motor Academy HD

Download

GT Racing: Motor Academy HD (Symbian ^3 & Anna)

Beoordelingen about GT Racing: Motor Academy HD